Itt a Pókember: Hazatérés új, magyar szinkronos előzetese

A történet több szálon is kapcsolódik majd a Bosszúállók univerzumához, egyrészt azért, mert a főhős Peter Parkert (Tom Holland) a leginkább Vasemberként ismert Tony Stark (Robert Downey Jr.) pátyolgatja, mind mentorként, mind kütyük terén. Aztán ott van a főgonosz, a Michael Keaton által alakított Adrian Toomes alias Keselyű, aki eddig abból élt, hogy a Bosszúállók romboltak, ugyanis az ő cége volt az, amelyik a szó szoros értelmében összetakarított a Bosszúállók után. Csakhogy Tony Stark is alapít egy erre szakosodott céget, ami eléggé keresztbe tesz Toomes cégének, amire Toomes azzal reagál, hogy a chitaurik által itt hagyott fegyverekből épít egy szerkezetet, amivel revansot vehet Starkon.

És hogy mi köze ehhez Pókembernek?

Hát az, hogy Stark a Bosszúállók széthullása miatt nem igazán ér rá mostanság rendet tenni az utcákon, így kell egy új hős, aki megteszi ezt helyette. Ez a hős pedig persze Pókember, aki koránál fogva sem túl érett a feladathoz, de Stark bácsit ez nem nagyon zavarja és rábízza New York védelmét. Persze ne felejtsük azt sem, hogy ez az a város, ahol Daredevil, Luke Cage, Jessica Jones és Iron Fist is tevékenykedik…

A filmet Jon Watts rendezte, főszereplői Tom Holland, Michael Keaton, Zendaya, Donald Glover, Jacob Batalon, Laura Harrier, Tony Revolori, Tyne Daly, Bokeem Woodbine, Marisa Tomei és Robert Downey Jr lesznek.

Szólj hozzá!

Hozzászólás

Ez is érdekelhet Ettől a szerzőtől

Komment
Close