Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Itt az első fotó Linda Hamiltonról a Terminátor 6 forgatásáról

Visszatért.

0

Linda Hamilton, azaz Sarah Connor a házban!

Jelenleg Madriban forog a James Cameron produceri felügyelete alatt készülő Terminátor 6, ami a Terminátor folytatásai közül csak Az ítélet napját veszi majd figyelembe, a többi folytatást ignorálják, semmisnek tekintik.

A sztoriról nem sokat tudni, mindössze annyit, hogy a már említett 1991-es mű után veszi fel a fonalat, és Mexikóvárosban fog játszódni (a várost Madrid mellett Budapest is eljátssza a későbbiekben!).

Nemcsak Arnold Schwarzenegger tér vissza a Tim Miller (Deadpool) által rendezett hatodik részben, hanem az anyatigris Sarah Connort alakító Linda Hamilton is, akit nemrég lencsevégre kaptak a forgatáson. Kicsit megöregedett, de valószínűleg megint oda fog csapni.

[media-credit id=122 align=”alignnone” width=”963″]

[/media-credit]

Ám nem ez az egyetlen érdekes forgatási kép. Brett Azar, aki Arnold CGI-al megtámogatott, fiatalabb verzióját fogja alakítani, lőtt egy fotót Jude Collie-val, aki az ifjú John Connort fogja játszani a filmben. Állítólag Collie arcát is beteszik majd a számítógépbe, hogy jobban hasonlítson Edward Furlongra, a második epizód John Connorjára.

[media-credit id=122 align=”alignnone” width=”1080″]

[/media-credit]

A fiú szereplése és átmaszkírozása azt jelenti, hogy az új Terminátor-mozi látogatást tesz majd a második rész cselekményében? És ha igen, Robert Patrick T-1000-ese is feltűnhet majd?

Egyelőre tehát sok kérdés lengi körbe a Terminátor 6. részét, ami 2019. november 22 -én érkezik meg a mozikba.

Share This