Itt az ‘Inferno’ mozifilm előzetese és posztere

0 269

A tegnapi plakát után a Sony Pictures közzétette az első előzetest a Dan Brown regénye alapján készült Inferno-hoz. A rendező ismét Ron Howard, Robert Langdon professzor szerepében pedig harmadszor is Tom Hanks lesz látható.

Inferno

A misztikus sorozat harmadik részének kezdetén Langdon professzort egy olaszországi kórházban ébred fel, és semmilyen emléke nincs róla, hogyan került oda – mint ahogy a holmija közt eldugva talált morbid tárgyra sincs semmi magyarázata.

Langdon egy fiatal orvosnő, Dr. Sienna Brooks (Felicity Jones) segítségével próbálja visszanyerni az emlékeit, ám eközben menekülniük is kell az életükre törő ismeretlen üldözőik elől…

A világhírű szimbólumkutató (Tom Hanks) Firenzében tér magához. A fején súlyos seb éktelenkedik, és nem emlékszik semmire abból, ami előző néhány nap történt vele. De talán már meg sem lepődik, amikor rájön, hogy egy nagy és ősi összeesküvésbe keveredett.

A különleges rejtélyhez a megfejtést Dante Pokla jelenti. A szövegben rejlő üzenetek segítségével a professzor talán gyorsabb lesz mindenre elszánt ellenségeinél, és megállítja őket. Még mielőtt valóra válik rettentő tervük.

A nemzetközi premier 2016. október 28-án lesz, a magyar premier egyelőre nem ismert.

https://www.youtube.com/watch?v=I5uurYhtCPU&feature=em-uploademail