Itt hallgathatja élőben online a Rádió1-et és az új Reggeli Show-t

0 716

Hétfő reggel ismét hallható lesz Sebestyén Balázs, Vadon János és Rákóczi Ferenc reggeli műsora. A Class FM-mel ellentétben nem országos frekvencián, de ettől még néhány kattintással megoldható, hogy bárhol hallgatni tudja a kedvenceit.

radio1

A hálózatos formában működő rádiónak Budapesten kívül még további 9 városban van frekvenciája, a lefedettség tehát közel sem országos – az adás nagyjából 2,5 millió hallgatóhoz juthat el.

Aki még otthon vagy már a munkahelyén szeretné hallgatni a műsort, annak a legkézenfekvőbb megoldás a Rádió 1 honlapjának megnyitása lesz. Mivel azonban a reggeli műsor idejének egy részében elég sokan éppen autóban ülnek, mutatunk egy másik megoldást is: jó tudni, hogy a Rádió 1 androidos telefonokra inneniPhone-okra pedig innen letölthető alkalmazásában van élő rádióhallgatási lehetőség is. Így némi mobilnet árán útközben is hallható lesz a Reggeli show, bárhol is legyen az ember az országban.

A Rádió 1 közlése szerint ráadásul nem marad ki az élő kamerás stúdióba nézési lehetőség sem a Reggeli Show-ból – ez a kulisszák mögé nézős funkció szintén elérhető a weboldal mellett az alkalmazásból is.

Ezek mellett a Radio1 hivatalos oldalának alján is elindíthatja az élő rádióshallgatást, illetve a Myonlineradio és a Popularis oldalán is tudjuk élőben hallgatni a rádióadót.