Jack Bauer is szerepelni fog a 24: Újratöltve-ben?

0 466

Bár korábban maga Kiefer Sutherland és a 24 producerei is azt nyilatkozták, hogy Jack Bauer nem lesz benne a 24 10. évadának is tekinthető 24: Legacyben, Sutherlandnek sikerült elbizonytalanítani mindenkit e kérdést illetően.

Jack Bauer a 24: Élj egy új napért eseményeit követően jelenleg egy moszkvai börtönben van, legalábbis így ért véget a 13 részes kvázi 9. évad és azt is tudjuk, hogy az új sorozat főhőse a The Walking Deadben Heatht alakító Corey Hawkins lesz (a női főszereplő meg  nemrég a Homelandben feltűnt Miranda Otto), de mos Kiefer Sutherland a Rolling Stone magazinnak nyilatkozva elmondta, hogy akár Jack Bauer is szerepet kaphat az új évadban.

“Már kétszer kimondtam és mindkét alkalommal tévedtem, szóval többet nem fogom mondni. Fenomenális a forgatókönyv. Szerintem hihetetlenül felszabadultak az írók, hogy végre nem Jack Bauer egy újabb rossz napját kell kitalálniuk. Új karaktereknek kell egy sztorit írniuk. Bauer azonban még mindig odakint van, szóval, sosem tudhatod, mi fog történni.”

Szerintem nincs 24 Jack Bauer nélkül, szóval nagyon díjaznám, ha visszatérne, akár csak kisebb szerepben is.

A további szerepekben egyébként Dan Bucatinsky, Anna Diop, Charlie Hofheimer, Teddy Sears, Jimmy Smits, Coral Pena és Ashley Thomas lesz látható.

A Robert Cochran és Joel Surnow vezetésével készülő új évadot 12 részesre tervezi a FOX.