Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Jakupcsek először adott interjút a köztévés kirúgása óta

0

Jakupcsek Gabriella először az Indexnek nyilatkozott a köztévés kirúgása óta és bár igyekezett polkorrekt lenni, az interjú remekül lefesti milyen állapotok uralkodnak a tiltólistás, cenzúrás köztévénél.

Többek közt azt is megtudhatjuk, hogy bár volt idő amikor egy hónapban 28 adást készített a köztévének, tulajdonképpen semmibe vették a személyét a döntéshozataloknál:

A témákkal kapcsolatban voltak javaslataim, ezeket kezdetben még figyelembe vették. A neveket illetően csak akkor kérdeztek meg, ha civil szakértőket kerestünk egy adott témához. Hogy ki jöhetett be vendégnek, azt a produkció és a megrendelő döntötte el, a szerkesztők csak javaslatot tehettek. A műsorhoz nagyon komoly rendszert építettek fel, profi stábbal, jó szakemberekkel. Én voltam az egyetlen belsős, MTVA-állományba tartozó, mindenki más külsős volt. Én épp azért lettem alkalmazott az MTVA-nál, mert a két műsoromat (a másik a Magyarország, szeretlek!), csak így vezethettem.”

Olvassátok el az interjút, nagyon érdemes, és nem csak a köztévés hanem a TV2-es időszak miatt is, na meg nagy okosságokat mond a rádiózásról is!

Share This