Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Jamie Chung lesz az új X-Men sorozat egyik főszereplője

0

Jamie Chung nemrég a DC univerzumban tűnt fel, hiszen ő alakította Valerie Vale újságírónőt a Gotham sorozatban, most pedig hamarosan az X-men univerzumban is feltűnik, ugyanis ő lesz a főszereplője a következő, egyelőre cím nélküli X-men sorozatnak, amelynek Matt Nix írja a forgatókönyvét és Bryan Singer rendezi majd a pilotját.

Chung egy Clarice Fong (a képregényben Clarice Ferguson) nevű nőt, más néven Blink nevű mutánst alakít majd, aki a teleportálásra is képes, de egyébként kifejezetten fiús típus. Érdekesség, hogy Blink mindössze egy hónapot élt meg nyomtatásban, vagyis nagyon hamar meghalt a képregényekben, ehhez képest eléggé népszerű karakter.

A sorozat a hírek szerint két családfőre összepontosít majd, akik felfedezik, hogy gyermekeiknek különleges képességeik vannak, ők pedig a kormány elől menekülve egy föld alatt szerveződő mutáns-hálózathoz csatlakoznak.

Chung mellett eddig Blair Redford (Hűtlen vágyak, Elcserélt lányok) szerepvállalását erősítették meg, ő a mutánshálózat vezetőjét, egy Sam nevű fickót alakítja majd.

Share This