Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Jared Leto főszereplésével készül a JOKER-mozifilm

HAHAHAHAHAHAHAHA

0

Számos cikket írtunk már annak kapcsán, hogy a DC/Warner duónak nagyjából fogalma sincs, hogy mit kezdjen a DC képregényes univerzumával a nagyvásznon és ennek most újabb jelét kaptuk.

A sok-sok bejelentett, majd később elfeledett mozifilm közül jelenleg csak abban lehetünk biztosak, hogy készül a Shazam! és a Wonder Woman 2., na meg hogy hamarosan bemutatásra kerül az Aquaman mozifilm. Ezen felül nagyjából egy tucat projekt van függőben… Ezek közül is elég nagy médiafigyelmet kapott a Scorsese produceri felügyelete mellett készülő Joker-film, amelyben az első hírek kapcsán Leonardo DiCaprio, később Joaquin Phoenix szerepvállalásáról szóltak a hírek. És akkor ma reggelre a stúdió bejelentette, hogy valóban készül egy szóló Joker-film, a Suicide Squadban is a karaktert alakító Jared Leto főszereplésével – egyelőre író, rendező és premierdátum nélkül. Ki tudja ezt követni?

A Jared Leto-s Joker film állítólag felvezeti majd az önálló Harley Quinn-filmet is, de a pletykák szerint a korábban szintén pletykált Birds of Preyt. Hogy ezek után a korábban bejelentett Harley Quinn/Joker közös filmből, vagy a gengszter zsánerében utazó Joker-filmből lesz-e valami, az remek kérdés…

Jared Leto egyébként nem csak főszereplő, de producer is lesz a filmben.

Share This