Jared Leto is beleőrült kicsit Joker szerepébe

0 493

Arról már korábban is nagyon sokat hallottunk, hogy Jared Leto nagyon furán viselkedett a forgatáson. Will Smith például azt mondta Jared Letoval egyszer sem találkozott, mert a Jokert alakító színész mindig  szerepében volt, még a forgatási szünetekben is furcsán viselkedett és nagyon “fura” ajándékokat küldött. Azt már a Harley Quinnt alakító Margot Robbie árulta el, hogy a nagyon furcsa ajándékok közt például egy patkány és lőszer is volt, de most még morbidabb részletek derültek ki.

Margot Robbie és Jared Leto
Margot Robbie és Jared Leto

Az E! Online riportere több interjút is készített, amelyből érdekes háttértörténetek derültek ki. Jared Leto például elmondta, hogy színésztársai több Joker-féle meglepetést is kaptak tőle, például használt óvszert és szexjátékszereket.

Sok dolgot csináltam, hogy létrehozzak egy energiát, hogy létrehozzam a meglepetés erejét, a spontaneitást és igazán ledöntsem a talán meglévő falakat… Joker olyasvalaki, aki nem igazán tiszteli a személyes térhez, vagy a határokhoz hasonló dolgokat.

A Killer Croc karakterét alakító Adewale Akinnuoye-Agbaje – aki egy ragadós Playboy magazint kapott ajándékba – elmondta, hogy mikor kollégáival megkapták a döglött disznót, az igazán összehozta a csapatot, mivel így ők egyként voltak a karakterben lévő Leto ellen.

Az Öngyilkos osztag legújabb, nagyon őrült előzetesét egyébként itt tudják megnézni.