Jared Leto megvakította magát a SZÁRNYAS FEJVADÁSZ 2049-ért

0 478

Jared Leto alakítja a vak Niander Wallace-t, a gonosz szereplőt az októberben érkező Szárnyas Fejvadász 2049-ben, és a színész olyannyira komolyan vette a szerepet, hogy saját jelenetei kedvéért átmenetileg valóban elveszítette a látását.

Leto speciális kontaktlencsét hordott a forgatáson, hogy így nyújtsa a lehető leghitelesebb alakítást – árulta el a Wall Street Journalnak.

“Mindannyian hallottunk sztorikat Jaredről, hogy mennyire átalakul egyes forgatások kedvéért a karakterévé. De arra, ami történt, egyáltalán nem voltam felkészülve. Semmit sem látott. Egy asszisztensével sétált be nagyon lassan a díszletbe. Olyan volt mintha Jézus lépett volna be egy templomba. Mindenki elhallgatott, valahogy annyira ihletett pillanat volt. Csodálatos és erős momentum volt, könnyekig meghatódtam” – mesélte a filmet rendező, Denis Villeneuve.

Az október 5-én érkező moziban Jared Leto melletti főszerepeket Harrison Ford és Ryan Gosling alakítja, a további szerepekben pedig feltűnik még Robin Wright, Dave Bautista, Ana de Armas és Mackenzie Davis is.