Még Neganből is lehet Batman

0 450

Éppen pár napja viccelődtünk azon a Facebookon, hogy a The Walking Dead Neganje (Jeffrey Dean Morgan) és Maggieje (Lauren Cohan) alakították a Batman Superman ellenben Bruce Wayne szüleit (vagyis Batman simán lehet Glenn fia…).

the-walking-batman

A viccet félretéve Jeffrey Dean Morgan nem csak Neganként aktív mostanság, ha interjúkról van szó, de egy másik projektről, nevezetesen Zack Snyder Batman-univerzumáról is beszélt. És eléggé félelmetesen jónak hangzó dolgokat mondott.

Talán ez volt a cél, amikor Zack (Snyder) kiválasztott a szerepre. Remélhetőleg a DC mindenre talál majd megoldást, és néhány éven belül visszatérhetek, mint a Flashpoint-féle Batman. Még nem volt vele beszélgetésem erről, de emlékszem, a Watchmen sajtókörútjának ausztráliai állomásán voltunk, és együtt vacsoráztam Zackkel. Egyszer csak megszólalt: Minden álmom, hogy megcsináljam Frank Miller Batmanjét. Te remek Batman lennél. A komorabb változat.

-mondta azt illetően, hogy el tudná-e képzelni magát Batmanként. Aki nem ismerné a Flashpoint történetet (ezt dolgozza fel egyébként a The Flash sorozat 3. évada), a lényege, hogy Flash (vagyis Villám) visszautazik az időben, amivel megkavarja az idővonalakat és egy olyan világban landol, ahol azon a bizonyos éjszakán nem Bruce Wayne szüleit lövik le, hanem magát Bruce Wayne-t, így pedig az apjából Thomasból lesz Batman – még egy másik elgondolás szerint az anyjából Marthaból Joker.

Ha összejön a dolog, akkor valószínűleg a The Flash mozifilmben tűnhet fel Batmanként a mostanság mindenki által legjobban gyűlölt és kedvelt színész.