Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Jelenlegi formájában véget ért a Heti hetes

Nem politikai okokból

0

A Heti hetes 2017-ben már nem heti rendszerességgel jelentkező műsor lesz. Ónodi György, a műsor producere szerint ezt december legvégén közölte velük az RTL Magyarország vezetősége. A szokásos 40 adás helyett csupán 16 lesz idén, az adásokat már­cius-áprilisban, illetve október-novemberben adja le a csatorna a Blikknek nyilatkozó producer szerint.

Ónodi szerint szó sincs arról, hogy a műsort politikai okokból ritkítják meg. “A Híradó bizonyítja, hogy nem szólnak le fentről. Az ok, amivel a vezetőség érvelt, gazdasági. Nem arról van szó, hogy a vendégek sztárgázsit kapnak, hatalmas technikai igénye van a műsornak. A vendégek nem is ebből élnek meg, nem ez a fő bevételi forrásuk” – érvelt a producer.

Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese szerint a műsornak megújulásra van szüksége, ez áll a döntés hátterében. Kolosi szerint a Heti Hetes a mai napig hozza azokat a számokat, amiket elvárnak tőle, sőt az RTL II-n a műsor nézettsége csatornaátlag vagy a feletti mutatókat hoz.

Forrás HVG
Share This