Jennifer Lawrence jó nagy bunkó volt a Golden Globe-on

0 232

A Golden Globe utáni sajtótájékoztatón jelenlévő újságírók szerint a sztár nem csak alkohol, de talán valamilyen szer hatása alatt is állt, talán ennek is köszönhetően viselkedett úgy, ahogy.

Jennifer Lawrence a Golden Globe-on

A sajtótájékoztató egy pontján ? a kiejtése alapján úgy véljük, nem angol anyanyelvű ? riporter kezdte el kérdezgetni a színésznőt, aki ránézésre minimum ivott, de az is lehet, hogy szívott is egy kicsit. Lawrence egyszer csak a szavába vágott, és kioktatta arról, hogy ne merüljön el a telefonjában, élje meg a pillanatot – idézi fel a Velvet.

Miután a színésznő zavarba hozta, a riporter még nehézkesebben teszi fel a kérdést ? lehet, hogy lámpalázában beszél az Oscar-díjátadóról, vagy tényleg arra kíváncsi, hogy a győzelem után Lawrence mit vár az Oscartól. Nem derül ki, mert Lawrence megint közbevág:

a Golden Globe-on vagyunk, ha a kibújnál a telefonodból, tudhatnád.

Amint a lapok elkezdtek cikkezni az esetről, rögtön kétféle belsős infó kezdett terjedni. Az egyik szerint a színésznő csak viccelt, és ez ott és akkor mindenkinek leesett. A másik elmélet szerint a riporter a telefonjáról ellenőrizte a kérdéseket, amelyeket fel kellett tennie, talán az angol fordításukat, és tényleg rémesen kellemetlen volt az egész.

Itt egy pompás cikk, amelynek szerzője hosszan érvel amellett, hogy ez a közjáték Jennifer Lawrence trónfosztása volt. Persze nem kell annyira drámaian felfogni a dolgot, de az tény, hogy a színésznőről kialakult képen ez egy teljesen szokatlan árnyalat, és valószínűleg azzal jár, hogy az évek óta tartó népszerűsége, és szupersztár státusza megcsappan, ha el nem illan teljesen.