Jennifer Lawrence jó nagy bunkó volt a Golden Globe-on


A Golden Globe utáni sajtótájékoztatón jelenlévő újságírók szerint a sztár nem csak alkohol, de talán valamilyen szer hatása alatt is állt, talán ennek is köszönhetően viselkedett úgy, ahogy.

Jennifer Lawrence a Golden Globe-on

A sajtótájékoztató egy pontján ? a kiejtése alapján úgy véljük, nem angol anyanyelvű ? riporter kezdte el kérdezgetni a színésznőt, aki ránézésre minimum ivott, de az is lehet, hogy szívott is egy kicsit. Lawrence egyszer csak a szavába vágott, és kioktatta arról, hogy ne merüljön el a telefonjában, élje meg a pillanatot – idézi fel a Velvet.

Miután a színésznő zavarba hozta, a riporter még nehézkesebben teszi fel a kérdést ? lehet, hogy lámpalázában beszél az Oscar-díjátadóról, vagy tényleg arra kíváncsi, hogy a győzelem után Lawrence mit vár az Oscartól. Nem derül ki, mert Lawrence megint közbevág:

a Golden Globe-on vagyunk, ha a kibújnál a telefonodból, tudhatnád.

Amint a lapok elkezdtek cikkezni az esetről, rögtön kétféle belsős infó kezdett terjedni. Az egyik szerint a színésznő csak viccelt, és ez ott és akkor mindenkinek leesett. A másik elmélet szerint a riporter a telefonjáról ellenőrizte a kérdéseket, amelyeket fel kellett tennie, talán az angol fordításukat, és tényleg rémesen kellemetlen volt az egész.

Itt egy pompás cikk, amelynek szerzője hosszan érvel amellett, hogy ez a közjáték Jennifer Lawrence trónfosztása volt. Persze nem kell annyira drámaian felfogni a dolgot, de az tény, hogy a színésznőről kialakult képen ez egy teljesen szokatlan árnyalat, és valószínűleg azzal jár, hogy az évek óta tartó népszerűsége, és szupersztár státusza megcsappan, ha el nem illan teljesen.

Szólj hozzá!

Hozzászólás

Ez is érdekelhet Ettől a szerzőtől

Komment
Close