Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Jennifer Lopez, a szomszéd fiú és az ex

0

Felgyorsultak az események Jennifer Lopez körül: erotikus thrillerrel jelentkezett a mozikban, és az a hír járja, hogy összejött az exével, Casper Smarttal. Már másodszor látták őket együtt nyilvánosan, ezúttal egy koncerten.

 

A 45 éves énekes-színésznő és a 27 éves táncos júniusban szakított, állítólag a fiatalember félrelépése miatt. Casper sokat köszönhet Jennifernek, mert miután összejöttek, háttértáncosból koreográfussá léphetett elő, és rábízták az énekesnő 2012-es turnéja színpadi mozgásának megtervezését.

Jennifer Lopez új filmje, A szomszéd fiú nyomokban emlékeztet a színésznő életének bizonyos fordulataira, ugyanis olyan középkorú nőt alakít, aki viszonyba keveredik egy nála jóval fiatalabb fiúval.

A nagysikerű Parajelenségek és A gonosz háza sorozatokat gyártó Bloomberg Productions új pszichothrillere azt vizsgálja, mi történhet olyankor, ha egy tiltott vonzalom túl messzire megy.
A férjétől frissen elvált Claire (Jennifer Lopez) józan ítélőképességét elveszítve egy éjszakás kalandba bonyolódik tinédzser fiának legjobb barátjával, akit Ryan Guzman alakít. A bajok akkor kezdődnek, amikor Claire megpróbál hirtelen véget vetni a fiú vonzalmának, mert attól tart, hogy Noah rajongása túl hevessé vált…

Share This