Jeremy Renner Netflixes sorozatot akar Sólyomszemnek

0 374

A Bosszúállók-univerzumban Sólyomszemet (Hawkeye) alakító Jeremy Renner a napokban elmondta, hogy nagyon örülne neki, ha a karaktere a Daredevilhez vagy a Jessica Joneshoz hasonló sorozatot kapna a Netflixtől.

Sólyomszem

Sólyomszem karaktere gazdag múltra tekinthet vissza a Marvel képregényekben, a szupererővel rendelkező karakterek mellett azonban mind az ő, mind a Vörös özvegy érdemei eltörpülnek, így a rajongók régi vágya teljesülne, ha Sólyomszem – akár a Vörös özveggyel közösen – saját sorozatot kapna.

2012-ben, az lső Bosszúállók-film idején elképzelhetetlen lett volna egy hasonló projekt, azonban a Netflix és a Marvel megállapodása mellett az is a dolog mellett szól, hogy időközben olyan világsztárok, mint Idris Elba (Beasts Of No Nation), Will Smith (Bright), Charlize Theron (Mindhunter), Brad Pitt (War Machine) és Adam Sandler ( Ridicoulus Six) is elkezdtek együtt dolgozni a Netflix-szel. Most pedig Jeremy Renner is megerősítette, hogy egyáltalán nem lenne ellenére a karakterének drámaibb kibontása egy Netflix-sorozat keretein belül.