Jessica Drake pornószínésznő is zaklatással vádolja Donald Trumpot

Trump újabb vádolója Jessica Drake pornószínésznő, akivel együtt már több mint tíz nő vádolja zaklatással az elnökjelöltet.

0 436

Trump újabb vádolója Jessica Drake pornószínésznő, aki egy Los Angeles-i sajtótájékoztatón, Gloria Allred nőjogi ügyvéd társaságában mesélte el, hogy 2006-ban egy kaliforniai golfversenyen találkozott Trumppal. Azt mondja, Trump a hotelszobájába hívta, ahol két másik nő is volt, amikor megérkezett. A pizsamába öltözött Trump állítólag mindhármukat határozottan megragadta, és akaratuk ellenére megcsókolta.

jessica-drake-pornoszineszno

Drake ezután távozott, de Trump utánatelefonált, felhívta a szobájába és azt kérdezte: “Mit akarsz? Mennyit?”. Ezt követően még egy hívást kapott, amelyben Trump vagy egy megbízottja 10 ezer dollárt ajánlott, és azt, hogy Drake a milliárdos magánrepülőjén utazhat vissza Los Angelesbe. Allred egy fényképet is bemutatott a sajtótájékoztatón, amely a 2006-os golfversenyen készült, Trump és Drake együtt látható a felvételen.

Drake-kel együtt immár több mint tíz nő vádolja azzal Donald Trumpot, hogy akaratuk ellenére szexuálisan közeledett hozzájuk, fogdosta, zaklatta őket. Mind azután álltak a nyilvánosság elé, hogy a The Washington Post megjelentetett egy 15 évvel ezelőtt készült felvételt, amelyen Donald Trump arról beszél, hogy kedvére fogdoshatja a nőket, akár beleegyezésük nélkül is, mert megengedik neki pusztán azért, mert híres. Nem sokkal később bocsánatot kért, de azt állította, soha nem tett ilyesmit.

Trumpról az elmúlt napokban azt is kiderült, hogy az akkor 18 éves Lindsay Lohanről is durva stílusban beszélt, többek közt azt mondta, hogy látszik rajta, hogy nagyon szereti a f@szt, sőt Salma Hayek színésznőnél is bepróbálkozott, majd amikor az elutasította több magazinban is megpróbálta lejáratni fizetett cikkekkel.

Hollywood női egyébként egy emberként lázadtak fel Donald Trump ellen, A zöld íjász sorozat Fekete Kanáriját alakító Katie Cassidy például ezzel a fotóval üzent az amerikai elnökjelöltnek.

katie-cassidy-donald-trump