Jodie Marsh: postán rendelt menyasszonyok csak a TLC műsorán

0 464

Jodie Marsh testépítő és egykori glamour modell ma már különleges szubkultúrákkal és lenyűgöző tabukkal foglalkozó oknyomozó újságíró.

Jodie Marsh postán rendelt menyasszonyok TLC

A TLC-re március 25-én érkező dokumentumfilmje a Jodie Marsh: postán rendelt menyasszonyok olyan embereket mutat be, akik nemzetközi társkereső szolgáltatások igénybevételével keresik az igazit.

A sorozat szomorú és reménytelen alaphelyzetet mutat be: napjainkban a leendő feleségek külföldről való behozatala igazi iparággá nőtte ki magát. Jodie amerikai és angol férfiakkal találkozik, akik megszállottan keresik a szerelmet, és ha kell, dollárezreket és időt nem sajnálva utaznak a vágyott asszony után, akit alig ismernek. Csatlakozik például egy nemzetközi társkereső ügynökség által szervezett feleségkereső kiránduláshoz is, ahol a férfiak 3000 dollárt fizetnek azért, hogy Ukrajnába utazzanak és ott szerencsét (és szerelmet) próbáljanak. Jodie egyébként most épp egyedülálló, bár egyszer már férjhez ment egy vadidegenhez egy tévéműsor kedvéért, amit már régen megbánt:

„Az én nagy napon maga volt a katasztrófa. A házasságról szóló tapasztalataim szörnyűek, de egyben viccesek is.”

Az általában elvált és eléggé elkeseredett férfiak abban bíznak, hogy Európában még olyan nőket találnak, akik jobban ragaszkodnak a hagyományos női-férfi kapcsolatokhoz. Ismerjük meg történetüket, utazzunk velük Ukrajnába, és legyünk tanúi a néha szomorú, de sokszor boldog véget érő szerelmi kalandoknak.