Joel Kinnaman lesz a Valós halál sorozat főszereplője

NEW YORK, NY - MARCH 09: Actor Joel Kinnaman attends the "Run All Night" New York premiere at AMC Lincoln Square Theater on March 9, 2015 in New York City. (Photo by Jim Spellman/WireImage)
0 303

Sorozat készül Richard Morgan Altered Carbon (Valós halál) című cyberpunk-klasszikusából, ráadásul az egészet a Netflix hozza össze, ami úgy tűnik Joel Kinnaman kezét sem engedi el a későbbiekben sem. Kinnaman ugye előbb a The Killing 4. évadával került a stúdióhoz, majd a House of Cards-ban is fontos szerephez jutott, most pedig kiderült, ő alakítja majd az Altered Carbon címet viselő sorozat Takeshi Kovacs nevű főhősét.

A történet a 25. században játszódik, amikor az emberiség már kolonizált jópár bolygót, és eljutott odáig, hogy a tudatot digitalizálja, így ha úgy vesszük, örök életet biztosíthat azoknak, akik meg tudják fizetni az újabb és újabb testeket. Takeshi Kovacs (Kinnaman), egy egykori elit katona, aki 500 éves börtönbüntetését tölti, amikor kirángatják a sittről és letöltik egy testbe, hogy egy gyilkossági ügyben nyomozzon. Ha sikerül megoldania az ügyet, a testet megkapja örökbe, és a büntetését törlik, Persze a dolgok sokkal bonyolultabbak, mint látszanak – írja a CC.