Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média
London, UK- September 21,2017 Harrison Ford and Ryan Gosling at the photo call held at the Corinthia Hotel for Alcon Entertainment’s action thriller BLADE RUNNER 2049 in association with Columbia Pictures, domestic distribution by Warner Bros. Pictures and international distribution by Sony Pictures Releasing International.

Jöhet a SZÁRNYAS FEJVADÁSZ 3. felvonása?

Legalábbis a fékezhetetlenül pörgő Ridley Scott-nak, az első, legendás rész rendezőjének, a 2017-ben bemutatott, a mozirajongók által ünnepelt, de anyagilag nem feltétlenül sikeres Szárnyas fejvadász 2049 producerének a fejében már kialakult a harmadik rész története. Már csak meg kell csinálni.

– Legalább egy rész még biztosan van a Szárnyas fejvadász világában – jelentette be Scott. – Készen áll arra, hogy nekikezdjünk a kidolgozásának. Remélem, összejön.

A rendező-producer azt is elárulta, hogy bár a kreditből más derült ki, a 2049 írásában is kulcsszerepet játszott: de mai fejével rövidebbre, pörgősebbre csinálná a filmet. Ebből talán az is megsejthető, milyen lesz a Szárnyas fejvadász harmadik része…

Share This