Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Jöhet is a FEKETE PÁRDUC 2!?

Nagyon úgy néz ki, hogy a Fekete Párduc folytatása rohamléptekben elkészül.

0

A vártnál is nagyobb siker a Fekete Párduc címet viselő Marvel-darab, a stúdió pedig gyorsan reagál.

A Fekete Párduc csütörtöki elővetítése meghaladta az Amerika Kapitány: Polgárháborúét is és az elővetítéseket tekintve a második legjobban hozó film lett a Bosszúállók: Ultron kora mögött a maga 25,2 millió dollárjával (ez nagyjából a Deadpool első részének duplája).

Ráadásul a Rotten Tomatoes oldalán az ilyenkor szokásossal ellentétben nem csökken, hanem nő az értékelés, jelenleg 98 százalékon áll a film 228 pozitív, és mindössze 5 negatív kritikával. A tegnapi elővetítésekből és az előrejelzésekből ítélve a Box Office Mojo oldala most legalább 210 millió dollárt jósol a filmnek vasárnappal bezárólag csak az USA-ban.

Ezek után nem annyira meglepőek Kevin Feige producer szavai:

“Mindig azt mondjuk, hogy egyszerre csak egy filmen dolgozunk. Ha van egy jó ötletünk, annak most csinálunk helyet, mert ha ezt elmulasztjuk, lehet, hogy később már nem lesz rá ismét lehetőségünk. Ezzel együtt persze a Fekete Párduc több mint fél évszázada a képregények jelentős alakja, szóval rengeteg, rengeteg történet áll még a rendelkezésünkre.”

Feige azt is elmondta, hogy reményei szerint Ryan Coogler rendező is visszatér majd a folytatásra, ami várhatóan már 2 év múlva megérkezhet.

 

Share This