Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Jön a KUNG FURY folytatása!

Ráadásul mozifilm lesz, nem is akármilyen főszereplőkkel!

0

Valamivel több mint két évvel ezelőtt nagyon nagyot ment az interneten a David Sandberg által készített Kung Fury, amelynek főhőse néhány remekül elhelyezett kung fu ütéssel és rúgással aprította le magát Hitlert is. 

A Kung Fury a ’80-as évek zsarus, harcművészetes, és cyberpunkos filmjeinek állított emléket, jókora adag saját nonszensszel megfűszerezve.

Tutira emlékeztek rá, de ha kimaradt volna, itt a teljes film, amelyet a mozifilm tudatában kötelező megnézni.

Szinte hihetetlen, de a fenti agymenésből most mozifilm lesz, amelyet még idén a mozikba is küdenének a rajongók legnagyobb örömére.

Az író, rendező főszereplő David Sandberg mellett a folytatásra visszatér David Hasselhoff (mint Hoff 9000), de ennél is durvább, hogy igazi A-listás hollywoodi nagyágyút szerződtettek Michael Fassbender személyében.

Sandbergnek a forgatókönyvben egy Tyler Burton Smith nevá fickó is besegít, ő korábban a Quantum Break videójátékon dolgozott íróként, ez lesz az első filmje, amin bármilyen minőségben dolgozik. De persze nem kell megijedni.

A produceri feladatokat ugyanis David Katzenberg, Seth Grahame-Smith és Aaron Schmidt vállalták, az előbbi kettő dolgozott a tavaly nagy sikert aratott AZ-on is. A film észak-amerikai forgalmazója már megvan, a további forgalmazókat pedig a Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon keresnek hozzá a készítők.

Nem csak a film, de az ahhoz érkezett David Hasselhoff is dal is nagyot ment annak idején, épp ideje meghallgatni újra!

Share This