Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Jön a TRAVELERS sorozat 3. évada!

Ráadásul most már teljes egészében Netflix sorozat lesz napjaink legjobb időutazós szériájából.

0

Kevés időutazós sorozatban van meg az a szükséges plusz, ami igazán egyedivé tudja tenni a szériát, de a kanadai Travelers sorozatra nem panaszkodhatunk. Szerencsére ezt a Netflixnél is így látják.

A kanadai Showcase sorozatára az első évad közben csapott le a Netflix, így a sorozat 2. évada már velük közös koprodukcióban készült, és úgy tűnik, hogy a tartalomszolgáltatónak is feltűnt a sorozat körüli rajongói felhajtás, ugyanis nem csak, hogy a zsebükbe nyúltak, hogy újabb évad készülhessen a sorozatból, de teljesen a Netflix égisze alá kerülnek az Utazók.

Az első két évadot Kanadában mutatták be, még mielőtt az a Netflixre került volna, a 3. évad premierje viszont a Netflixen lesz, ráadásul a streaming szolgáltató más sorozatainak premierjéhez hasonlóan teljes egészében kerül majd fel az évad a médiatárba.

A Travelers sorozatban a több száz évvel későbbi jövőből térnek vissza időutazó ügynökök elméi a jelen embereinek testébe, hogy megakadályozzák az emberiség kihalását. Miközben azonban az emberiség megmentésén fáradoznak arra is ügyelniük kell, hogy tovább éljék a test előző tudatának életét anélkül, hogy felhívnák magukra a figyelmet. A kanadai sorozat sikerének kulcsa a kiválóan eltalált karakterek és olyan problémáik, amellyel tökéletesen tud azonosulni a néző, reméljük, hogy a Netflixes éra alatt is ezt erőltetik majd a készítők.

Share This