Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Jön Az életkritikus a Comedy Centralra

Review

0

Milyen az, ha a filmek, az éttermek, a kortárs művészeti alkotások unalmas kritikái helyett valaki a nagybetűs Életet elemzi? Az életkritikus című fiktív dokumentumfilmet a vígjátékok legyegyedibb és egyik legjobb formátumaként tartják számon a főszereplő kritikuskollégái. Forrest MacNeil a hétköznapi ember ítélkező hozzáállását szakmai szintekre emelve szórakoztatja március 16-án 23.00 órától a Comedy Central nézőit az itthon még sosem látott sorozattal.

Az életkritikus minősítője, MacNeil saját életét áldozza fel az őszinte és átfogó véleményezés oltárán. Ahhoz, hogy kritikája a lehető leghitelesebb legyen, teljesen felforgatja életét és ha kell, drogfüggővé avanzsál, celebek ágyába fekszik vagy éppen elválik feleségétől…

Az intenzív próbaéletmódokat természetesen a kamerák kereszttüzében éli meg, hogy a nézők is minden pillanatát végigkövethessék a nem hétköznapi kritikus furcsa világának. De vajon hogy befolyásolja MacNeil saját életét és személyiségét az, hogy a töménytelen, boldog családi palacsintazabálás után kábítószerekkel kell teletömnie magát, majd a rasszizmus legmélyebb bugyraiból visszatérve az otthoni nyugalom helyett beadja a válópert – mindössze egy újabb epizód kevéért?

Forrest MacNeil egyértelműen nem az átlagos kritikusok életét éli… A váratlan fordulatokkal és abszurd szituációkkal teleszőtt show a fekete humor segítségével szüli meg a vígjátékok egyik legviccesebb, mégis komoly témákat érintő formátumát.

Az életkritikus premierje március 16-án 23.00 órától a Comedy Centralon műsorán!

Share This