Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Jövőre foroghat a DÉMONOK KÖZÖTT 3.

Addig ütnék a vasat, amíg meleg.

0

Mint arról beszámoltunk, Az apáca hatalmas bevételi sikerét látva – a kritikákra fittyet hányva – tovább dübörög a Démonok között univerzum, de nem csak az Annabelle 3. része van készülőben, de a Démonok között is trilógiává bővül.

Erről Peter Safran, a franchise egyik producere számolt be, aki szerint 2019-ben kezdődhet a Démonok között 3. forgatása, ugyanis még nincs kész a David Lindsay Johnson által írt forgatókönyv.

Az Ed és Lorraine Warrent alakító Patrick Wilson és Vera Farmiga tehát a producer szerint visszatér a kamerák elé, a történet pedig az 1980-as években játszik majd, amely során a házaspár ezúttal farkasember-démonok nyomába ered – legalábbis korábban Wan azt mondta, hogy szeretne tisztelegni Sir Arthur Conan Doyle: A sátán kutyája című (Sherlock Holmes) novellája előtt.

Mivel a Démonok között filmek mindig is megtörtént eseteken alapultak, tegyük ehhez hozzá, hogy 1991-ben Ed Warren kiadott egy könyvet, amely a Werewolf: A True Story of Demonic Possession, vagyis a Farkasember: Egy démoni megszállás igaz története címet viselte.

Ha jövőre valóban elkezdik a forgatást, akkor 2020-ban a mozikba kerülhet a Démonok között 3. része, igaz egyelőre még rendezőt is kell találniuk. Az Apácát elnézve mondjuk arra elég sok pénzt felraknánk, hogy nem Corin Hardy lesz az.

Share This