Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Julia Roberts lesz a főszereplője a Today Will Be Different minisorozatnak

0

Azért most már egyértelműen kijelenthető, hogy az A-listás hollywoodi sztárok abszolút nyitni kezdtek a sorozatok felé, nem? Nicole Kidman A tó tükrében vállalt – szerintem simán Emmy-esélyes – mellékszerepet, de jövőre szerepelni fog az HBO Big Little Lies sorozatában Shailene Woodleyval és Reese Witherspoonnal egyetemben, most pedig egy másik szimbólum, Julia Roberts is sorozatszerepet vállalt.

Julia Roberts a Murphy Brown és a Jóbarátok 2-2 epizódját leszámítva a teljes 30 éves karrierjét Hollywoodban töltötte, most pedig bevállalt egy olyan sorozatot, amelynek még otthona sincs – igaz az ő nevével nem lesz nehéz eladnia a sorozatot legyártó Annapurnának.

Az Annapurna Pictures szerezte meg ugyanis Maria Semple Today Will Be Different című regényének tévés jogait, a sorozatot pedig állítólag maga a regényíró irányítja majd.

A történet egy Eleanor Flood nevű nőről szól, aki egy reggel arra ébred, hogy ma aztán változtatni fog az életén, aztán az apró rezdülésekből és eseményekből szépen lassan kirajzolódik előtte, hogy ez nagyon nem így van, sőt azon kapja magát, hogy az élete teljesen romokban hever.

Share This