Kábel karaktere miatt kiszállt a Deadpool 2. rendezője

A stúdió most gőzerővel keresi a rendező utódját, egyes rajongói csoportok pedig máris petíciót indítottak azért, hogy a stúdió Quentin Tarantinot ültesse a rendezői székbe.

0 392

Miközben az egész világ a The Walking Dead 7. évadára volt ráfeszülve, hatalmas bejelentés érkezett a szuperhősuniverzumban, ugyanis Tim Miller, a Deadpool rendezője kiszállt a Deadpool 2-ből.

deadpool-ryan-reynolds-tim-miller

Bár Tim Miller hivatalosan sosem írt alá a Deadpool 2-re, nyílt titok volt, hogy ő dolgozik a második részen is. A közte és a karaktert alakító Ryan Reynolds között lévő összhangot ismerve, sejtve meglepő, hogy Miller éppen a Reynolds-szal való kreatív nézetkülönbségekre hivatkozva szállt ki a Deadpool 2-ből.

A The Wrap tudósítása szerint Ryan Reynolds szerződését újratárgyalták nemsokkal a kasszasikerré lett első rész debütálását követően, és egy izmos fizetésemelés mellett sokkal több beleszólást engedélyeztek neki a kreatív döntésekbe, Ryan Reynolds pedig élt is ezzel az opcióval és állítólag megvétózta Tim Miller castingját.

Miller ugyanis a mostanság a Bloodline sorozatban látható Kyle Chandlert szerette volna látni az időutazó mutáns, Kábel szerepében, de Ryan Reynolds elutasította ezt, mondván ő egy sokkal idősebb színészt akar látni a szerepben. Az már csak hab volt a tortán, hogy Miller egy letisztultabb folytatást szeretett volna, még Ryan Reynolds abszolút megtartotta volna az első rész stílusát.

deadpool-2-kabel-kyle-chandler

A stúdió most gőzerővel keresi a rendező utódját, egyes rajongói csoportok pedig máris petíciót indítottak azért, hogy a stúdió Quentin Tarantinot ültesse a rendezői székbe.

Rhett Reese és Paul Wernick addig is szorgosan dolgozik a forgatókönyvön, de a stúdiónak igyekeznie kell, hiszen nem csak Kábel és a folytatásban szintén feltűnő barátnője Domino alakítóját nem találták még meg, de most már rendező után is nézhetnek…

Domino karaktere kapcsán egyébként egy másik sorozatos színésznőt, a Halt and Catch Fire-ben látható Mackenzie Davist nézte ki a stúdió. A kérdés már csak az, hogy ezzel a castinggal mennyire lesz elégedett Reynolds…

deadpool-2-domino-mackenzie-davis