Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Karl Urban visszatérhet Dredd bíróként!

0

Mint pár napja beszámoltunk róla, Judge Dredd: Mega-City One címen készül egy Dredd bíró történetét feldolgozó sorozat, azonban akkor még csak óhajként említettük fel, mennyire klassz lenne, ha a 2012-es Dredd-ben is a címszereplőt alakító Karl Urban is visszatérne a szerepbe. Erre azért láttunk esélyt, mert a Dredd folytatásáról szőtt álmairól egy időben szinte minden nyilatkozatában szót ejtett a színész, sőt még a petíciók indításakor is aktív részt vállalt

Most a sorozatot finanszírozó IM Global állítólag tárgyalóasztalhoz ült a színésszel, aki korábban a Herkules és a Xéna sorozatok mellett az Almost Human (Emberi tényező) sorozatban vállalt komoly sorozatszerepet. Ezt Brian Jenkins, a film egyik producere ejtette el, bár hozzátette, hogy egyelőre a színész elfoglaltságai miatt nem sikerült megállapodniuk.

A színészt legközelebb a Thor: Ragnarökben láthatjuk, ezen kívül pedig még három filmjének forgatása, bemutatója van előjegyezve az idei évre, vagyis úgy látjuk azt követően akár bele is férne neki a sorozatozás.

Share This