Kegyetlen tánc címen jön a Flesh and Bone sorozat az HBO-ra

1 1 855

A kemény és sötét sorozat a balett világának kevesek által ismert igazi arcát mutatja be. Hőse Claire (Sarah Hay), a fiatal balett-táncosnő, akinek a zűrös múltja ellenére sikerül bekerülnie az egyik neves New York-i tánciskolához.

Starz Flesh and Bone

Claire egy gyönyörű, lelkes, ugyanakkor érzelmileg sérült fiatal nő, veleszületett ártatlansággal és törékenységgel, azonban az önpusztítás sem ismeretlen számára. Kiváló balerina, aki képes elérni céljait, a belső küzdelmei azonban néha előre nem látható irányokba terelik.

A sorozat különlegessége, hogy a főszereplő Sarah Hay valóban balett-táncosnő, korábban csak a szintén ebben a műfajban utazó Fekete Hattyúban szerepelt, de mellette olyan színészek tűnnek fel, mint Ben Daniels vagy éppen Damon Herriman. A Flesh and Bone – Kegyetlen tánc alkotója pedig az a Moira Walley-Beckett, aki rettenetesen erős Breaking Bad epizódokat (Fly, Bullet Points, Bug, Ozymandias) írt.

flesh-and-bone-key-art-vertical

A sorozathoz az HBO most kiadott egy rövidebb promót, ezt a Facebook-oldalunkon megnézhetitek, de mutatunk egy hosszabb előzetest is, amely a Starz csatorna promója, alatta pedig egy szintén a Starz által közzétett kulisszák mögötti videót is megtekinthettek.

https://www.youtube.com/watch?v=C8wKm3grIxc

A sorozat amerikai premierje november 8-án lesz a Starz csatornán, egy nappal később pedig az HBO Go-n is megtekinthető lesz.