Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Kemény új előzetest kapott a Venom

We are Venom!

0

Most még mindent beragyog a napfény. Itt a tavasz, melegszik az hőmérséklet, jön a jó idő. Hamarosan beköszönt a nyár. Nem marad azonban sokáig, hiszen augusztus után az őszi világ haldokló markaival megszorítja, és az utolsó lélegzetet is kiszorítja belőle. Ez a sötétség ideje. A szörnyetegek évszaka. Mert ősszel Venom uralja majd a mozikat.

Megérkezett a Tom Hardy főszereplésével készült önálló Venom-film második, teljesebb előzetese. A főhős egyértelműen kimondja, hogy extrém mértékben rettegnünk kéne, és az az igazság, hogy meg is érthetjük intelmeit, hiszen ez a trailer már elég sokat felfed a produkció sötét történetéből, és magáról az idegen szimbiótáról is.

Akciójelenetekből sem lesz hiány, de remélhetőleg a készítők nagy hangsúlyt fektetnek az alábbi videóban erősen megpendített pszichothriller-szálra is.

Pókember egyik legnagyobb nemezise egyszer már megjárta a vásznakat, de a Sam Raimi rendezte Pókember 3-ban való szerepléséről jobb nem beszélni. Reméljük, hogy Ruben Fleisher rendező (Zombieland, Gengszterosztag) és a Scott Rosenberg (Jumanji: Vár a dzsungel) – Jeff Pinkner (Az 5. hullám) – Will Beall (Gengszterosztag) forgatókönyvíró trió jobb munkát fog végezni a karakterrel.

A Sony Pókember nélküli Pókember-univerzumának első állomásában Tom Hardy játssza a címszereplőt, mellette pedig Riz Ahmed, Michelle Williams és Woody Harrelson is feltűnik.

A Venom október 4-én érkezik meg a magyar vásznakra.

Share This