Kérdezz James Wantól, a Démonok között alkotójától

MK1_0006.dng
0 281

Március 25. és 27. között Los Angeles a képregény-, sci-fi és horror-rajongók Mekkája: a Wondercon nevű vásár és bemutató összehozza, ami nyomtatva és mozivásznon érdekes volt és lesz. Természetesen elmennek rá a Démonok között 2. (Conjuring 2, hazai bemutató: június) alkotói is. Az elmúlt évek egyik rendező-producer fenegyereke, James Wan egyik legnagyobb sikereként könyvelheti el a film első részét.

MK1_0006.dng
Jelenet a Démonok között 2-ből

A megtörtént eseményeken – egy démonűző páros visszaemlékezésein – alapuló első rész váratlan, és elsöprő siker volt: világszerte több mint 317 millió dollár bevételt gyűjtött.

És mert a Warren-házaspár visszaemlékezéseiben van még néhány izgalmas történet, természetesen elkészült a folytatás. Ennek alkalmából – és azok kedvéért, akik nem tudnak Los Angelesbe menni a következő hétvégén – most szombaton bárki beszélgethet James Wan-nal.

A Wondercon programjától függően, magyar idő szerint kb. este 9-kor Wan a Twitterén keresztül válaszol a neki feltett kérdésekre a rendező hivatalos oldalán. Hasznos lehet még a #AskJamesWan is!

A rendező előre szabadkozott, azt mondta, van néhány titok a Démonok között 2.-ben, amiről semmiképp nem beszélhet: de egyébként örömmel áll a rajongók rendelkezésére.