Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Készül a STREET FIGHTER sorozat!

A 80-as évek klasszikus verekedős játéka tévés feldolgozást kap.

0

Deadline hozta a hírt, hogy az Entertainment One leszerződött a Street Fighter: Assassin’s Fist című websorozat alkotóival (Joey Ansah, Jacqueline Quella és Mark Wooding) egy újabb, nagyobb költségvetésű széria forgatására.

Az Assassin’s Fist egyébként egyáltalán nem volt égés néhány éve, még annak ellenére sem, hogy az alkotók igen szoros büdzséből gazdálkodtak. A videojátékot gondozó Capcom producere, Yoshinori Ono elmondta, hogy kifejezetten örül annak, hogy a projekt olyan szakemberek kezében landolt, akik egyúttal igazi rajongók is.

A széria sztorija a Street Fighter II történetét veszi alapul, melyben Ryu, Ken, Guile és Chun-Li kénytelen elindulni a World Warrior nevű versenyen, hogy így vadásszák le a főgonosz M. Bisont.

Mutatunk egy trailert a nálunk nem igazán ismert websorozat lemezes kiadásáról, csak hogy be tudd lőni, nagyjából mire számíthatsz.

A sorozat forgatókönyvét Mark Gordon, a Gyilkos elmék, a Designated Survivor és a Grace klinika írója jegyzi majd.

Azt még nem tudni, hogy az Entertainment One melyik csatornának fogja értékesíteni a sugárzási jogokat, ahogyan azt sem árulták még el, hogy hány részes évadra számíthatunk.

 

Share This