Készül az új BŰBÁJOS BOSZORKÁK sorozat

A The CW csatorna feltámasztja az anno 8 évadot megélt Charmed, itthon Bűbájos boszorkák címen népszerűvé lett fantasztikus-sorozatot, amely annak idején a The WB csatornán futott az USA-ban.

A “hármak ereje” a Jane The Virgin sorozat alkotójának, Jennie Urmannak a keze alatt éled újjá (a forgatókönyvet pedig a szintén a szüzes sorozaton dolgozó Jessica O’Toole és Amy Rardin írja), bár az első hírek szerint – még nem világos milyen formában, de – előzménysorozatot kívánnak készíteni.

Ez a húzás a Harry Potter univerzumban eléggé bejött, hiszen a Legendás állatok és megfigyelésük elég jól megszedte magát a mozipénztáraknál, azonban egy hetvenes években játszódó boszorkányos sorozat nem biztos, hogy a legjobb ötlet, de ez csak az én véleményem.

Aki nem ismerte esetleg az eredeti sorozatot (amelyet jelenleg is sugároznak itthon a Prime csatornán,) a Bűbájos boszorkákban a Halliwell-nővérek kalandjait követhettük nyomon – Prue (Shannen Doherty), Piper (Holly Marie Combs) és Phoebe (Alyssa Milano), majd a negyedik évadtól az alkotókkal összevesző Shannen Doherty helyére érkezett Paige, vagyis Rose McGowan – akik mindenféle mágikus teremtményekkel – vámpír, lidérc, kobold, törpe, nimfa, démon, warlock – küzdöttek azért, hogy biztonságossá tegyék a sötét erők által folyamatosan támadott világot.

bubajos-boszorkak-sorozat

UPDATE:

A hírek szerint az sorozat 1976-ban játszódik majd egy New England-i kisvároskában és a 400 éves boszorkány-hagyományokkal bíró Warren-dinasztia (ide tartozik a Halliwell vérvonal is) történetét ismerhetjük majd meg.

A sorozat főszereplői 3 fiatal nő lesznek, róluk egyelőre a karakterleírások vannak meg.

Tina: ő egy afro-amerikai szereplő lesz, aki tanácsadóként dolgozik. Remekül kezeli a kellemetlen helyzeteket, remek emberismerő és nagyon gyorsan vág az esze.

Paige: Életvidám, álmodozó kaukázusi nő, akinek legnagyobb álma, hogy egyszer feleségül vegye egy orvos. (Az évszám miatt gondolom, hogy ez nem az a Paige lesz, bár úgy gondolom az eredeti sorozatból Paige és a gyógyító angyal Leo (Brian Krause) párosát akarják ötvözni itt.)

Annie: Ő os kaukázusi nő lesz, Aki gyors, okos és nagyon gyorsan dühbe gurul. Látszólag nagyon kemény, de pont ennyire tud gyengéd is. Arra vágyik, hogy szeressék és hogy szerethessen.

 

Szólj hozzá!

Hozzászólás

Ez is érdekelhet Ettől a szerzőtől

Komment
Close