Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Készül az új BŰBÁJOS BOSZORKÁK sorozat

0

A The CW csatorna feltámasztja az anno 8 évadot megélt Charmed, itthon Bűbájos boszorkák címen népszerűvé lett fantasztikus-sorozatot, amely annak idején a The WB csatornán futott az USA-ban.

A “hármak ereje” a Jane The Virgin sorozat alkotójának, Jennie Urmannak a keze alatt éled újjá (a forgatókönyvet pedig a szintén a szüzes sorozaton dolgozó Jessica O’Toole és Amy Rardin írja), bár az első hírek szerint – még nem világos milyen formában, de – előzménysorozatot kívánnak készíteni.

Ez a húzás a Harry Potter univerzumban eléggé bejött, hiszen a Legendás állatok és megfigyelésük elég jól megszedte magát a mozipénztáraknál, azonban egy hetvenes években játszódó boszorkányos sorozat nem biztos, hogy a legjobb ötlet, de ez csak az én véleményem.

Aki nem ismerte esetleg az eredeti sorozatot (amelyet jelenleg is sugároznak itthon a Prime csatornán,) a Bűbájos boszorkákban a Halliwell-nővérek kalandjait követhettük nyomon – Prue (Shannen Doherty), Piper (Holly Marie Combs) és Phoebe (Alyssa Milano), majd a negyedik évadtól az alkotókkal összevesző Shannen Doherty helyére érkezett Paige, vagyis Rose McGowan – akik mindenféle mágikus teremtményekkel – vámpír, lidérc, kobold, törpe, nimfa, démon, warlock – küzdöttek azért, hogy biztonságossá tegyék a sötét erők által folyamatosan támadott világot.

UPDATE:

A hírek szerint az sorozat 1976-ban játszódik majd egy New England-i kisvároskában és a 400 éves boszorkány-hagyományokkal bíró Warren-dinasztia (ide tartozik a Halliwell vérvonal is) történetét ismerhetjük majd meg.

A sorozat főszereplői 3 fiatal nő lesznek, róluk egyelőre a karakterleírások vannak meg.

Tina: ő egy afro-amerikai szereplő lesz, aki tanácsadóként dolgozik. Remekül kezeli a kellemetlen helyzeteket, remek emberismerő és nagyon gyorsan vág az esze.

Paige: Életvidám, álmodozó kaukázusi nő, akinek legnagyobb álma, hogy egyszer feleségül vegye egy orvos. (Az évszám miatt gondolom, hogy ez nem az a Paige lesz, bár úgy gondolom az eredeti sorozatból Paige és a gyógyító angyal Leo (Brian Krause) párosát akarják ötvözni itt.)

Annie: Ő os kaukázusi nő lesz, Aki gyors, okos és nagyon gyorsan dühbe gurul. Látszólag nagyon kemény, de pont ennyire tud gyengéd is. Arra vágyik, hogy szeressék és hogy szerethessen.

 

Share This