Két JOKER-film is készül!

0 523
Cameron Monaghan a Gotham című sorozatban már egyszer zseniálisan hozta a karaktert. Miért ne lehetne ő a mozifilm főszereplője?
Cameron Monaghan a Gotham című sorozatban már egyszer zseniálisan hozta a karaktert. Miért ne lehetne ő a mozifilm főszereplője?

A Warner eredetfilmet készít a Jokerről, méghozzá egy új DC/Warner-banner alatt, melynek semmi köze a jelenleg épülő DC-univerzumhoz, sőt nem Jared Leto alakítja majd Batman nemezisét, hanem a hírek szerint egy fiatalabb színész, [Helló Cameron Monaghan?] ugyanis a stúdió célja, hogy építsen egy olyan filmes univerzumot is, amelyben ikonikus DC-karakterek fiatalkorát mutatják be.

Napjaink egyik legnagyobb hatású rendezője és minden idők egyik legnagyobb hatású gonosza egy projektben.
Napjaink egyik legnagyobb hatású rendezője és minden idők egyik legnagyobb hatású gonosza egy projektben.

Ennél is érdekesebb, hogy a filmet gengszterfilmként aposztofálják, amely jó eséllyel az 1970-1980-as években játszódik majd, éppen ezért a gengszterfilmek és a korszak zsenijét, Martin Scorsese-t is megnyerték a projektbe, mint producert. A rendezőválasztás viszont kissé meglepő (ha lehet még meglepetést okozni a fentiek után), ugyanis a rendezői székbe Todd Phillips, a Másnaposok-filmek és a Haverok fegyverben direktora ül majd. A forgatókönyvet Scott Silver, a 8 mérföld és a The Fighter – A harcos Oscar-jelölt írója szövegezi.

De! Jared Leto sem került parkolópályára. Sőt, a színész és karaktere nem csak, hogy ott lesz a Suicide Squad folytatásában és a Harley Quinnre és a női DC-karakterekre építő Gotham City Sirensben, de saját filmet kap Joker és Harley Quinn karaktere (és románca) is, amely a pletykák szerint szintén gengszterfilm lesz, amolyan Bonnie és Clyde stílusban.

A film írásával és rendezésével Glenn Ficarrát és John Requát, az Őrült, dilis, szerelem. rendező-párosát kérték fel, akik jelenleg a This is Us (Rólunk szól) című sorozattal érnek el hihetetlen sikereket az amerikai NBC-n.

Ezen kívül ők írták és dirigálták a Focus: A látszat csal című filmet, valamint “csak” rendezték az Afganisztáni víg napjaim című háborús szatírát is. E két filmben az a közös, hogy Margot Robbie az egyik főszereplője mindkét alkotásnak, szóval valószínűsíthető, hogy ő ajánlotta be a stúdiónak a rendezőpárost.

Ti melyik projektet várjátok jobban?

Forrás IGN