Kétszer is megerőszakolták a Westworld főszereplőnőjét

0 696

Evan Rachel Wood a Westworld Doloreseként kezd világhírűvé válni, pedig korábban is olyan filmekben és sorozatokban szerepelt, mint a A pankrátor, a True Blood vagy éppen A hatalom árnyékában. Azonban amit eddig nem tudtunk róla az az, hogy korábban kétszer is nagy trauma érte az életében. A színésznő erről a Rolling Stone magazin újságírójának “mesélt”.

evan-rachel-wood

A 29 éves színésznő a Twitteren osztotta meg követőivel a Rolling Stone újságírójának küldött levele tartalmát. Ebből az derül ki, hogy először egy volt partnere erőszakolta meg, amikor még együtt jártak, másodszorra pedig egy bártulajdonos. Azt is hozzátette, hogy régi esetekről van szó, és azért beszél róluk most, mert “nem maradhatunk csendben többé, amikor a bigottság és a szexizmus korát éljük.”

Wood azt írja, sokáig győzködte magát, hogy nem is volt valódi erőszak, ami vele történt, és próbálta a szőnyeg alá söpörni a problémáit, de ez nem jó így, és beszélni kell ezekről az ügyekről. Az első esetben azzal nyugtatta magát, hogy kapcsolaton belül nem is lehet szó nemi erőszakról, a másodiknál pedig magát hibáztatta, amiért nem védekezett eléggé, de nagyon félt.

“Most már tudom, hogy egyik sem az én hibám volt, és hogy egyik se volt rendben így. Mindez azelőtt történt, hogy öngyilkosságot kíséreltem meg, melyben biztos vagyok, hogy ezek is szerepet játszottak” – írja Evan Rachel Wood, aki a szexizmusra is épülő Westworldben egy olyan (robot)nőt alakít, akit teljesen elnyomnak a férfiak és ebből nagyon elege lesz.

Forrás Index