Kezdett a Family Guy 15. évada

0 843

Évről évre egyre nagyobb csalódást okoznak a Family Guy évadkezdései és sajnos ez idén sem volt másként. A sorozat már régóta önismétlésbe fordult, nem képes arra a megújulásra, amire a South Park, de a legszomorúbb, hogy kreatív-humor területen komoly minőségű írócserére lenne szükség. A Family Guy karakterei mostanra unalmasak lettek, a stáb nem tud, de talán nem is akar már velük semmit kezdeni, ráadásul teljesen felborult az egyensúly a játékidejüket illetően.

family-guy-season-15-episode-1-photos-boys-in-the-band-2-720x462

Még mindig vannak kellően paraszt poénok, de mintha már az öncélú oltogatások se működnének, arról nem is beszélve, hogy mostanra már semmilyen társadalomkritikát nem adnak az epizódok. Az évad első részében Stewie és Bryan, a másodikban Chris került a középpontba, de eközben Meg vagy éppen Lois annyira jelentéktelen volt, hogy azt se vettük volna észre, ha már nem szerves részei a Quahog-univerzumnak.

Még pár évvel ezelőtt remegve vártam az új epizódokat, mostanra teljes közönnyel várom az aktuálist, nálam ebben bőven mérhető, hogy hová sikerült leépítenie magát a sorozatnak.