Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Kiderült mi lesz a Jumanji: Üdv a dzsungelben sztorija

0

A Las Vegas-i CinemaConon mutatták be az első mozgóképes anyagot a Dwayne Johnson főszereplésével készülő Jumanji reboothoz, melynek megtudhattuk végre a hivatalos címét is! Az újrázás Jumanji: Welcome to the Jungle, azaz ‘Üdv a dzsungelben’ néven startol majd december 22-én az amerikai mozikban – számol be az IGN.

Azt már korábban elárulták, hogy Dwayne Johnson és színésztársai (Nick Jonas, Karen Gillan, Rhys Darby, Missi Pyle, Kevin Hart) ezúttal nem valódi embereket, hanem a játék karaktereit alakítják majd, akiknek négy középiskolás bújhat a bőrébe. A fiatalok büntetésből ki kell, hogy takarítsák a suli pincéjét, és ott találnak rá erre a régi videojáték konzolra, melyhez az egyik kazetta a Jumanjit tartalmazza. A többit sejthetitek.

Ezek szerint ezúttal nem társasjáték, hanem egy videojáték lesz a Jumanji, ami persze ugyanúgy beszívja a játékosait, mint tette azt analóg elődje (és vélhetően ugyanúgy akkor szabadulhatnak csak, ha végigviszik a játékot). A különbség csak annyi, hogy Jumanji világában nem ők, hanem az általuk választott karakterek flangálnak majd.

Share This