Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Kiderült mikor érkezik a FEAR THE WALKING DEAD 4. évadának folytatása

A kritikusok által agyondicsért 4. évad a nyár végén folytatódik, azt is megmondjuk pontosan mikor.

0

Az AMC saját gyártású sorozata, a Fear the Walking Dead negyedik évada augusztus 13-án, hétfőn folytatódik.

Az új évad második etapja ismét nyolcrészes lesz, és az amerikai premierrel egy időben, hajnali 3:00 órakor angol nyelven, míg az esti főműsoridőben 22:00 órakor magyar nyelven is látható lesz. A kritikusok a „Fear” negyedik évadát az „alapjaiban változtatta meg a játékszabályokat”, „az egyik legjobb televíziós show” (Comicbook.com), „olyan mintha egy új életet kapott volna” (Hypable.com), és a „belebetonozott a kanapéba” (TVLine.com) mondatokkal illették, elmondható tehát, hogy a sorozat eddig nagy sikert aratott.

A negyedik évad kezdetén egyetlen embert ismerhettünk meg a tábortűz mellett ücsörögve, majd a végére már kilenc főszereplőt számolhattak össze a nézők. A karakterek, akik önállóan indultak útnak, a legváratlanabb pillanatban találkoztak össze a többiekkel, és olyan vidékeken találták magukat együtt, amire a legkevésbé sem számítottak…

Az évad befejező epizódjaiban megértik, hogy kik is ők valójában, és hogyan törhetnek előre egyénenként, és egy csoport tagjaként egyaránt. Új ellenfelekkel találják szembe magukat, legyen szó emberről, vagy akár magáról a természetről. Az utazásukat a veszély, a szeretet, a fájdalom, a veszteség, és leginkább a remény vezeti.

Share This