Kiderült Savitar személyazonossága, de még így is pocsék a The Flash 3. évada

De mi tudjuk, hogyan lehetne jobb!

0 1 380

A The Flash 3. évada a tévétörténelem leginkább félrement képregény adaptációja, az idei évad ugyanis még akkor sem cseszhették volna el ennyire, ha szándékosan ez lett volna a céljuk. Spoilerekkel megyünk tovább.

Persze most nagyban megy a fogadkozás az alkotók részéről, hogy a következő évadban becsszó nem egy gyorshajtó lesz majd a sorozat főgonosza, de erre is csak azt tudom mondani, haggyukmá csak nézzétek mit tettetek a nagyszerű Flashpoint paradoxonnal…

Oké, mi itthon Flasht már eleve úgy nézünk, hogy az epizód előtt fogadásokat kötünk arra, hogy a mostani részben ki fog kivonulni a Star Labs kerekasztalától és ki megy utána megvigasztalni, de hát mi már csak ilyenek vagyunk, vagy a sorozat kicsit repetitív nem is tudom. De ha fogadnom kellene, akkor arra is tennék, hogy H.R. az évad hátralévő három részében is nyom majd valami kávé poént valaki aktuális világlegnagyobb érzelmi válsága közepette.

Szóval az van, hogy kiderült Savitar nem más, mint jövőBarry, de nem a nyomi emós, akit az ezelőtti részben láthattunk, hanem az, aki nem volt olyan hülye, hogy visszamenjen megmenteni az anyját és ezzel felborítsa az eddig világát és ezért most nagyon haragszik a Flashpointot megteremtő Barryre. Vagy mi. (Reméljük értelmes magyarázatot kapunk majd rá.)

Persze nem ez az ócska húzás a sorozat idei évadának legnagyobb bűne, hanem az, hogy unalmas, blőd, önismétlő és fantáziátlan és nagyjából éppen annyira életképes, mint Alonso idei Mclarenje… Nem is értem miért gondolják azt a Flash alkotói, hogy ez a sorozat ilyen formában 20+ epizódon keresztül érdekes lehet.

Ideje lenne példát venniük az eközben virágkorát élő Marvel’s Agents os SHIELD-ről, vagy Gothamről, amelyek a 20+ epizódos évadot három kisebb részre bontották, így különösen előbbi igencsak masszív szezont tudhat maga mögött, hiszen mind a Szellemlovas, mind az AIDA-s, mind a most futó Agents of Hydra minitörténet remekül építi fel a sorozat univerzumát.

Jövőre, akár ezzel is újíthatna a sorozat, igaz ettől még nem feltétlenül lopná vissza magát a szívünkbe…

The Flash 3. évad
10%
Csalódás
  • Pocsék