Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Kik lesznek VENOM ellenségei?

Több ellenlábasa is lesz Venomnak, de elég nagy titokban tartják, hogy kik lesznek azok.

0

Nincs már messze október 4., amikor Tom Hardy bebizonyíthatja, hogy kétségektől gyötört szuper és antihősként is egyszerre tud laza és kemény lenni.

A Venom premierje már csupán bő hónapnyira van, az alkotóknak mégis sikerült az, ami kollégáiknak nem szokott: a történet nagyon sok titkát megőrizték a majdnem utolsó pillanatig.

Nem szarral gurigázik a VENOM legújabb előzetese. Ja de!

És most maga a rendező, a Zombieland-del híressé vált Ruben Fleischer kotyogott ki néhány meglepetést. Például azt, hogy nemcsak Riot, hanem több más főgonosz is felbukkan majd a filmben. Még a négy alkalommal Oscar-díjra jelölt Michelle Williams is megemlítette egy interjúban, hogy mivel ő a film főhőse, Eddie Brock barátnőjét játssza a filmben, a képregény-előzménynek megfelelően, visszatérhetne mint Venom női változata – és ő vállalná is a szerepet.

Legutóbbi interjújában Fleischer megerősítette, a Venom célja többek között az, hogy megalapozzon egy hosszú sorozatot (Tom Hardy három Venom-filmre írta alá), és ehhez a későbbi részek szereplőit is fel kell villantania. De arra a kérdésre már nem akart válaszolni, hogy sokak kedvence, Carnage (vagyis Vérontó/Mészáros) köztük van-e.

A nyomozni vágyó képregényrajongók azonban ezeket a mondatokat Woody Harrelson egy korábbi nyilatkozatával egészítik ki: ő azt nyilatkozta, hogy ebben a filmben kis szerepet játszik, de a folytatásban már nagyot – vagyis talán igaz a pletyka, és ő lehet a következő Venom film főgonosza.

Ti kiket látnátok szívesen Venom ellenfeleiként?

Share This