Kitárul a világ a The Walking Dead 7. évadában

Most egy egészen új világot ismerhetünk meg. Sőt, valójában csak most ismerjük meg, hogy milyen lett a világ az apokalipszis után.

0 374

Sok ember halt már meg a The Walking Dead eddigi évadaiban. Sok ember és még több járkáló. A holnap hajnalban debütáló 7. évad első részében azonban egy olyan haláleset jön, ami minden eddigin túltesz. A sorozat showrunnere Scott M. Gimple most megpróbálja elmagyarázni miért is jelentős fordulópont a következő epizód és hogy mi vár ránk a folytatásban.

the-walking-dead-season-7-walkers-935

Most egy egészen új világot ismerhetünk meg. Sőt, valójában csak most ismerjük meg, hogy milyen lett a világ az apokalipszis után. Eddig viszonylag szűk képet láttunk a világból, de most kinyílik előttünk egy ajtó. Ez a világ egyáltalán nem az, aminek eddig hittük és ezt a szereplők is megtapasztalják most, úgyhogy óriási változások jönnek. Rettenetesen megviseli őket ez a változás, de nem csak saját magukat kérdőjelezik meg, hanem egymást is.

 

The Walking Dead 7. évad – Lesz olyan főhős, aki Negan oldalára áll?

Negan belépőjéről beszél most az egész világ és Robert Kirkman szerint a The Walking Dead 7. évada is nagyban Neganről szól majd és könnyen előfordulhat, hogy nem csak egy embert vesz el Ricktől. De mire is gondol? Negan azért is különleges, mert egészen más vezető, mint Rick.

Az eddigi halálok javarészt egy arra kóborlónak köszönhetően következhettek be és azok is hatalmas veszteségek voltak. Amit Negan csinál az viszont kivégzés. El is mondja, hogy mindezt azért teszi, hogy megmutassa mi vár azokra, akik nem követik a parancsait. A főszereplők nem csak egy társukat veszítik majd el, hanem az önállóságukat is. Fel kell fogniuk, hogy ha szembeszegülnek Negannel, akkor annak az a következménye, hogy Negan valamelyiküket kiteríti közülük.

 

The Walking Dead 7. évad – Kicsoda valójában Negan?

Negan belépője nagyon sokat elárult a személyiségről, de a karaktert játszó Jeffrey Dean Morgan nagyon szeretné, ha ennél jobban is megismernénk őt. Morgan arra a kérdésre szeretne választ adni, hogy ki volt Negan, mielőtt kitört a zombiapokalipszis. Szerintem mindenki eljátszott már a gondolattal, hogy vajon milyen lehetett Negan az apokalipszis előtt.

Amit a 6. évad 9. részében arattak győzelem most semmissé lesz. Tehetetlenek, erőtlenek és reményvesztettek. Ők most tapasztalják meg a valóságot, de ő nem ebben a valóságban akarnak élni.

Ráadásul Alexandria és Hilltop viszonyára is nagy hatással lesz Negan. A 6. évadban Rickék azt mondták Gregorynak: adjátok nekünk az ételeiteket és megszabadítunk titeket Negantől. Gregory viszont nem tudja, hogy mi történt Rickékkel. Vajon hogyan fog reagálni a hírre? Mit fog ő tenni és mit tesz Negan Hilltoppal? Ezek a 7. évad egyik legnagyobb kérdései.

 

The Walking Dead 7. évad – A Királyság lesz Óz, a csodák csodája

Greg Nicotero, a The Walking Dead sorozat maszkmesterből lett showrunnere az EW magazinnak mesélt arról, hogy mi várható a The Walking Dead 7. évadában. A beszélgetés elsősorban az egyik új közösség, Kingdom, vagyis a Királyság feltűnéséről szólt, amelyet egy bizonyos Ezekiel és az ő tigrise, Shiva “vezet”.