Kökény-Szalai Vivien csak megreformálja a TV2-t

0 317

Ma reggel a TV2 közleményt adott ki annak kapcsán, hogy sorra hagyják ott a dolgozók a csatornát, illetve az elmúlt időszak kirúgásai kapcsán.

A TV2 Csoport korábban bejelentette, hogy az új hírigazgató, Kökény-Szalai Vivien érkezésével megújulnak a vállalat hír és aktuális műsorai. Ennek részeként a Tények, a Mokka, az Aktív és a FEM3 Café szerkesztőségeiben átszervezések zajlanak, amik személyi változásokkal is járnak – írják a közleményben.

Legutóbb például Amin-Váczi Virág, a Mokka és FEM3 Café főszerkesztője, valamint az aktuális műsorok operatív felelőse távozott a csatornától. A szakember számos műsorban dolgozott, mint szerkesztő-riporter, majd felelős szerkesztő, főszerkesztő és kreatív producer.

Április 1-jén Dudás Ádám és Kárász Róbert műsorvezetők, valamint Horváth Csaba, a Tények egyik felelős szerkesztőjének munkaviszonya is “megszűnt” és távozott a csatornától Zöldhegyi Katalin, külpolitikai szerkesztő-riporter is.

“Egy nehéz helyzetben lévő hírműsort vettem át, mivel az elmúlt két évben a Tények folyamatosan veszített népszerűségéből. Ezt a folyamatot szeretném megállítani és megfordítani új szakemberek szerződtetésével és belső átszervezésekkel. Az átalakítás további részeként mind tartalmilag, mind arculatilag is megújul a Tények és a Mokka. Az aktuális műsorokat informatív, szórakoztató, az emberek hétköznapi ügyeivel foglalkozó hírműsorokká alakítjuk át.” – mondja Kökény-Szalai Vivien “hírigazgató”.

A nézettség növelés nem igazán jött össze, a TV2-t talán még sosem nézték ilyen kevesen.