Kormos Anett nem boldog, hogy Lilu az ő nevében is vetkőzik

1 422

Kormos Anett humorista D. Tóth Kriszta oldalán, a wmn.hu-n akadt ki egy kvázi olvasói levélben amiatt, hogy Lilu “Az én testem, az én döntéseim” kijelentéssel meztelenül állt kamera elé az Elle magazin kampánya kedvéért.

Lilumeztelenül

Ma olvastam, hogy valaki levetkőzött egy lapnak, amely főleg a feminizmust hegyezgeti az adott lapszámával. Egyre gyakoribb, hogy a nők vetkőznek, és csupaszkodva valamelyik magazin címlapján aszongyák, hogy mindez azért van, mert vállalják a testüket. Vagy mert így hirdetik az egyenjogúságukat. Én, aki azt hiszem, igen elfogult vagyok velünk, ezúton kérek, kérek minden nőt, hogy hagyja abba a vetkőzéssel való küzdelmet az egyenjogúságért, ugyanis ez egy akkora faszság, hogy nemsokára gutaütést kapok tőle. Hát nem hihetjük, hogy ha pucéran pucsítunk, csücsörítünk, és az ágaskodó melleink elé hagyjuk, hogy odaírják: egyenjogú vagyok, akkor ettől tényleg egyenjogúak leszünk.

Kiakadunk, ha a férfiak számára nem vagyunk többek egy eldobható testnél, közben mi is úgy gondoljuk, semmi más haszna nincs, mint hogy eladjunk vele valamit? Ráadásul pont azt, hogy egyenjogúak vagyunk???

Ráadásul aki már látta egy kicsit közelebbről is Lilut, az tisztában van vele, hogy a műsorvezetőnő rohadtul nem úgy néz ki, mint ezen az agyonfotosoppolt képen, amivel az a baj, hogy Lilu ezt a kommentárt fűzte a fotóhoz.

Ha egy nő őszinte magával, és bátran, önazonosan mer dönteni, akkor megtalálja azokat az embereket, akik mellett nem kell felesleges elvárásoknak megfelelnie. Fontos, hogy minden nőnek legyen meg a szabadsága, hogy arra és úgy használja a testét, amire és ahogyan akarja. Ha úgy érzi jól magát, hogy sokat edz, akkor tegye azt; ha a kerekebb formákat kedveli, akkor legyen büszke erre. Senkinek ne kelljen az elvárásoknak, a korszellemnek vagy a divatnak megfelelni – csak a saját ideáljának.