Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Közös film készülhet az Insidious és a Sinister horrorokból

és mutatjuk az új filmjük előzetesét is

0

A Blumhouse Productions nem tétlenkedik, hiszen nem elég hogy tavaly év végén egy jópofa horrorral jelentkeztek a Happy Death Day! (Boldog halálnapot) képében, máris jön egy hasonlóan szórakoztatónak tűnő alkotás, amely a mindenki által ismert Felelsz vagy mersz? (Truth or Dare) játékra épül.

Jason Blum, a Blumhouse Porductons alapítója pedig a jövőben sem tétlenkedne és továbbra is az alacsony költségvetésű horrorokban képzeli el a jövőt. A Paranormal Activity, A bűn éjszakája vagy éppen az Ouija filmeket is tető alá hozó stúdió eddig is élen járt a franchise építésben és úgy tűnik még ennél is tovább építenék az univerzumukat.

Blum ugyanis azt vette a fejébe, hogy a szintén általuk pénzelt (ezidáig 2 részes) Sinister és a már négy részt megélt Insidious-filmek gonoszait egy filmbe ereszti össze, valahogy úgy mint a Sadako vs Kayako (A kör vs Átok) esetében tették azt a japánok.

“Egyszer már majdnem megcsináltuk az Insidious és a Sinister között és úgy érzem, még mindig csinálhatnánk valami hasonlót, szóval szerintem igen. Azt hiszem, keresztezni fogjuk a világainkat valamikor. Egyelőre nem tudom hogyan, de megpróbáljuk”

Share This