Közülük kerülhet ki a fiatal Han Solo

0 282

Nemrég még arról számoltunk be, hogy nagyjából 2500 színész nevét tartalmazza az a lista, amelyből kikerülhet az az egy színész, aki eljátszhatja a fiatal Han Solot, de iparági pletykák szerint mostanra már csak néhány színész maradt versenyben.

11-han-solo-elgort-teller-franco.w1280.h851

A Vulture például azt írja, Miles Teller, Ansel Elgort, Dave Franco, Jack Reynor, Scott Eastwood, Logan Lerman, Emory Cohen, és Blake Jenner nyolcasából kerül majd ki a “kiválasztott”.

Miles Teller tavaly a Fantasztikus négyes főszereplőjeként volt látható, Ansel Elgort A beavatott-sorozatnak köszönheti sikerét, James Franco öccse Dave eddig elsősorban vígjátékokban (Dokik, 21 Jump Street) szerepelt, Jack Reynort a Transformers – A kihalás korában láthattuk, Scott Eastwood (Clint Eastwood) fia is egyre foglalkoztatottabb (Harag, Snowden, Öngyilkos osztag) színész, Logan Lerman a Percy Jackson…-filmekkel lett ismert, Emory Cohenre a Túl a fenyvesenben figyelt fel Hollywood, Blake Jenner pedig a Glee sorozatból lehet ismert.

Lawrence Kasdan a film forgatókönyvírója egyébként kiemelte, nem a fiatal Harrison Fordot keresik, hanem egy olyan színészt, aki tudja, hogyan adja át egy karakter lényegét.