Különleges film lesz a Sötét Igazság Ligája

0 682

A Warner Bros. augusztusban szerződtette Doug Liman-t a Sötét Igazság Ligája, azaz a Justice Leage Dark rendezésére, a rendező pedig először mondott el konkrétumokat a filmről.

A DC univerzum természetfölötti gonoszaival szembeszálló csapat tagjai közül talán John Constantine a legismertebb, de a képregényrajongóknak, Madame Xanadu, Deadman, Shade, Changing Man és Zatanna neve is mondhat valamit. A Justice League Dark tehát valami olyasmi lehet majd, mint az Öngyilkos osztag, hiszen viszonylag ismeretlen képregényes alakoknak kell berántania a nézőket a moziba. Liman nem aggódik emiatt.

Először is, imádom ezeket a karaktereket, akárcsak a Warner Bros.-t és Scott Rudin producert, akivel együtt fogok dolgozni. Engem azért hívnak valahova, ha nem hétköznapi dolgokat kell megvalósítani. Ha valaki normálisat akar, akkor nem nekem szólnak. Ezért volt számomra tökéletes az Invisible tévésorozat is. Hogyan is lehetnél hétköznapi, ha nincsenek szabályok, amik lekössenek? Szóval, amikor a Warner Bros. a feje tetejére akarja állítani a képregényes műfajt, akkor engem hívnak. Még nem készítettem képregényfilmet, ezért valamilyen újfajta módon fogom megcsinálni, úgy ahogy eddig még senki. Fel fogok állítani néhány szabályt magam előtt, hogy ne másoljak másokat, nagyon különleges film lesz a Sötét Igazság Ligája.

Liman egyébként A holnap határa 2. kapcsán kapta a kérdést a Sötét Igazság Ligájáról, de az időutazós scifi folytatása kapcsán is különleges dolgokat ígért, amelyet ide kattintva tudtuk elolvasni.

Forrás Puliwood