Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Lady Gaga és Tim Roth is az ellene elkövetett nemi erőszakról vallott

0

Semmiképpen sem szeretném elbagatellizálni a téma komolyságát, de azért mégis csak érdekes, hogy alig hogy végig ment a sajtón, hogy a Westworld sorozat női főszereplőjét, Evan Rachel Woodot kétszer is megerőszakolták, máris két újabb hollywoodi nagyágyú állt elő a saját történetével.

Kétszer is megerőszakolták a Westworld főszereplőnőjét

Egy kibaszott erőszaktevő volt a nagyapám

A Quentin Tarantino filmjeiben világhírűvé lett Tim Roth (akit itthon a Hazudj, ha tudsz című sorozatból lehet ismerős sokaknak) a Guardiannek adott interjúban mesélt arról, miként molesztálták gyerekkorában.

A színész édesapja, Ernie Smith a brit Kommunista Párt tagja volt, egészen a hetvenes évekig, amikor a párt szexbotrányai miatt kilépett – Roth elmondása szerint bántalmazott apjának szörnyű gyerekkora volt, ezért vette olyan komolyan az ügyet.

De nemcsak édesapját, őt is molesztálták gyerekkorában, ráadásul ugyanaz a személy: a saját nagyapja. “Egy kibaszott erőszaktevő volt. De senki sem tudta, mit kéne mondani, mit kéne tenni. Ezért csináltam meg a Hadszíntért” – mondta Roth.

A Hadszíntér az 55 éves színész eddigi egyetlen rendezése, az 1999-es film egy olyan család történetét mutatja be, ahol az édesapa (Ray Winstone) rendszeresen megerőszakolja lányát (Lara Belmont).

Lady Gaga poszttraumás stresszben szenved

“Mentális betegségben szenvedek, poszttraumás stressz szindrómám van” – mondta az énekesnő a Today Show egyik műsorában. Az amerikai sztár egy olyan New York-i hajléktalanszállóra látogatott, ahol fiatal, meleg emberek élnek. “Soha nem mondtam ezt korábban senkinek” – tette hozzá. Lady Gaga aki egy rádióms interjúban erősítette meg, hogy tinédzserkorában megerőszakolták – írja a BBC.

“A meditáció segít lenyugodni. Az a sok jó, amit az orvosaimtól, a családomtól és a barátaimtól kaptam, megmentette az életemet” – mondta az énekes, aki a Twitter oldalán kiemelte, hogy most az a legsötétebb titkát osztotta meg a világgal.

"Poszttraumás stresszben szenvedek"
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Gmail
  • reddit
  • LinkedIn
  • Tumblr
“Poszttraumás stresszben szenvedek”
Share This