Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Lady Gaga lesz Donatella Versace az American Crime Story 3. évadában

0

Bár az idei American Horror Storyban – szerencsére(?) – nem kapott sok szerepet Lady Gaga, Ryan Murphyék nem nagyon akarják elengedni a kezét és egy másik sorozatukban, az American Crime Storyban szánnak neki fontos szerepet – legalábbis ezt írja a US Weekly.

A Hoteles AHS-évadért Golden Globe-ra is jelölt (nem vicc, tényleg jelölték) Gaga egy hasonlóan furcsa celebet, Gianni Versace húgát, Donatellát alakíthatja majd az American Crime Story 3. évadában, ami nagyjából garancia arra, hogy minden bulvár ráugrik majd a sorozatra.

Az American Crime Story 3. évada egyébként Gianni Versace olasz divat- és jelmeztervező halálával foglalkozik majd, őt ugye 1997-ben Andrew Cunanan lőtte le Miami Beachen. Andrew Cunanan 9 nappal később öngyilkos lett.

Versace haláláról azóta tonnaszám jelentek meg összeesküvések, úgy mint hogy a családja tetette el láb alól, vagy hogy maffiakapcsolatai miatt kellett meghalnia. Valószínűleg azonban semmi másról nincs szó, mint hogy Andrew Cunanan “begőzölt”.

Újabb homoszexuális kiáltvány?

1997 április végén Cunanan meggyilkolta volt szerelmét, majd egy másik egykori partnerét. Néhány nap múlva brutális módon végzett egy másik volt szeretőjével. A chicagói rendőrség egyébként sokáig azt állította, hogy vaktában elkövetett gyilkosság(ok)ról van szó. Azóta persze kiderült, hogy Cunanan és Versace ismerték egymást, ráadásul egy melegbárban ismerkedtek meg, ahogy Cunanan többi áldozatáról is kiderült, hogy melegek voltak. Úgyhogy előre látjuk, hogy az American Crime Story 3. évada is egy homoszexuális kiáltvány lesz, hiszen Ryan Murphy producerhez hasonlóan Versace és mint később kiderült a gyilkos Cunanan is meleg volt.

 

Share This