Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Lady Gaga nem szeret mások előtt énekelni – itt a Csillag születik szinkronizált előzetese!

Ez a trailer mindenki szívét megolvasztja majd.

0

Lady Gaga színésznőként, Bradley Cooper rendezőként bizonyíthat a Csillag születikben. Itt az első előzetes.

Az idén ősszel mozikba kerülő Csillag születiket már most nagy érdeklődés övezi, és nemcsak azért, mert ez a film lesz Bradley Cooper rendezői bemutatkozása, hanem azért is, mert Lady Gaga először játszik mozifilmes főszerepet. Habár az énekesnő korábban már feltűnt kisebb cameók erejéig a nagyvásznon (Machete gyilkol, Sin City: Ölni tudnál érte), az Amerikai Horror Story című tv-sorozatban pedig főszerepet is játszott (meg is kapta érte a Golden Globe-ot), ez lesz az első alkalom, hogy Gaga teljesen maga mögött hagyja énekesnőként felépített extravagáns imidzsét, és egy teljesen hétköznapi nőként láthatjuk majd a filmvásznon.

A Csillag születik egy lecsúszott, alkoholproblémákkal küzdő country-zenész (Bradley Cooper) és egy bizonytalan énekesnő (Lady Gaga) sikerrel és nehézségekkel teli szerelmének történetét meséli el. Érdekes módon ez a film már a harmadik remake-je lesz az 1937-es Új csillag születik című alkotásnak. A legutolsó feldolgozás 1976-ban készült, Barbra Streisand és Kris Kristofferson főszereplésével. Az új film a jövő évi díjszezon egyik nagy esélyese lehet.

A Csillag születik előzetese már magyar nyelven is nézhető. Bradley Cooper szokás szerint Rajkai Zoltán hangján szólal meg, Lady Gagához pedig meglepő módon Péterfy Bori színésznő-énekesnőt választották, akit bár nem sűrűn hallunk szinkronizálni, több szempontból is hasonlít a világsztárhoz, és a hangja is elég jól illik hozzá. Nem bánnánk tehát, ha a kész filmre is őt hívná a szinkronrendező.

A Csillag születik 2018. október 5-én kerül majd a mozikba.

Share This