Lakástalkshow indul a Viasaton

0 386

November 21-én indul a VIASAT3-on a Lakástalkshow című beszélgetős műsor Lovász László műsorvezetésével. A késő esténként jelentkező műsorban többek között Stohl András, Tóth Vera, Tóth Gabi, Soma, Kiss Ádám, Ganxsta Zolee, Puzsér Róbert, Schobert Norbert, Fluor Tomi és Alföldi Róbert is szerepel majd.

A Lovász László saját fejlesztésű, korábban csak az interneten nézhető műsora átköltözik a Viasat3 képernyőjére. A műsorban ismert színészek, énekesek és humoristák vallanak majd magánéletükről, hivatásukról egy lakásban, távirányított kamerák közt. A Lakástalkshow tévés verziójában a beszélgetés mellett extra tartalmak is feltűnnek majd: a celebek bejátszásokban szembesülhetnek azzal, milyennek látják őket barátaik, rokonaik, hogyan vélekedik róluk és munkásságukról az utca embere.

A műsor házigazdája továbbra is Lovász László lesz, aki 2012 óta vezeti az online műsort. A tévés verzióban viszont már nemcsak a nappaliban, de a hálóban és a konyhában is beszélget vendégeivel. Minden epizódot élő zenei produkció zár, így többek között Palya Bea, Odett, Járai Márk és az Anna and the Barbies is zenél a műsorban.