Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Légió – Tévétörténeti lesz az X-Men sorozat

0

Korábban már láthattuk az előzetesét az FX csatornán helyet kapó Legion sorozatnak, amely az első X-Men sztori lesz a tévében (merthogy legalább egy sorozat még biztosan érkezik).

A Legion főhőse a Dan Stevens által alakított David Charles Haller története, aki jóval több mint egy egyszerű átlagember, hiszen ő X professzor fia, aki az apjától megörökölte a skizofréniát, így tinédzserkora óta küzd a mentális betegségekkel, állandóan látomások gyötrik, vagyis kicsit sem normális. A sorozat az ő történetét meséli el, pontosabban azt, hogy ami eddig képzelgésnek tűnt, az lehet hogy nagyon is valóságos.

Az első körben nyolc részesre tervezett szériában a fontosabb mellékszereplőket Aubrey Plaza, Jean Smart és Rachel Keller alakítja majd, a sorozat alkotója pedig Noah Hawley (Fargo), aki Bryan Singer produceri bábáskodása alatt dolgozhatott.

De a lényeg, hogy a New York-i Comic Conon levetítették a közönségnek a pilot első felét, a visszajelzések alapján pedig eddig soha nem tapasztalt látványvilág jön a tévébe, ráadásul a Mr. Robothoz hasonlóan sokszor lehetetlen lesz eldönteni, hogy amit látunk az a valóság-e. Azért ez így nem hangzik rosszul – mondom én, aki 20 perc után lekapcsolta az X-Men: Apokalipszist.

A Legion sorozat világszerte 2017 elején startol. Bár a pontos premierdátum még nem ismert, de az biztos, hogy az amerikai premierrel egy időben nálunk a FOX csatorna sugározza majd.

 

Share This